Om WebFlip UB

Hvem er WebFlip?

WebFlip UB

Vi er en ungdomsbedrift fra Kongsberg som har en interesse for nettside utvikling, vi lager gode nettsider på kort tid med hjelp av ett program som heter WordPress. 

Vi går på linjen Informasjonsteknologi VG2 og startet å lære nettdesign siden førsteklasse. Vi kan HTML, CSS og WordPress.

 Vi fant først ut av våres interesse for nettside-utvikling når vi fikk besøk av Akari i VG1. Og når vi startet å jobbe med WordPress skjønte vi at tjenesten de gjør, klarer vi også bare mye billigere.

WordPress

Vi bruker programmet WordPress for å utvikle nettsider. WordPress er ett responsivt program som betyr at nettsiden automatisk tilpasser seg uansett enhet. 

Wordpress er både brukervennlig og kundevennlig, kunder selv kan gå inn og redigere ting på nettsiden. F.eks bilder, tekst og logo

 

Adobe Illustrator

Vi bruker Adobe Illustrator for logo design, for eksempel WebFlip logoen er designet i Illustrator.

Illustrator lar deg bruke former, linjer, kanter og kurver til å skape en illustrasjon som ser profesjonell ut. Illustrator blir brukt mest til skisser der vi ideutvikler logoer.

Derfor er Adobe Illustrator WebFlip sitt favorittprogram for design.

 

 

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop blir ikke brukt like mye som Illustrator, men det er der vi gjør små justeringer til å skarpe opp logoen, som finpussing av piksler og forsterkning av farger.